maanantai 19. joulukuuta 2011

Lämmintä joulumieltä!


Jo hiljenee vuoden askareet
ja aherrus syksyn työn.
Ota sydämees hetket talviset
ja rauha jouluyön.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2012!

Toivoo: Piia

tiistai 13. joulukuuta 2011

Uusia kohdekuvia!

Joulutohinoiden keskeltä päivitettiin uusia kohdekuvia nettisivuille! Kyseessä uusi omakotitalo, johon tehtiin kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua.

Kodin yleisilme on rauhallinen ja moderni. Sisustuksen erikoisuutena on sekä ylä- että alakerran oleskelutiloihin rakennettu "valotasoseinä". Ideoin tason ja perheen isäntä muokkasi ajatukset tyylikkääksi lopputulokseksi! Kuvissa taso ei pääse aivan parhampaan loistoonsa ikkunoista tulvivan luonnonvalon vuoksi, mutta näin hämärinä talvi-iltoina valaistu taso pääsee varmasti oikeuksiinsa. Valoa tulvii myös seinän yläosasta. Valonlähteet on siististi piilossa alumiinilistan takana!


Keittiön seiniä puolestaan koristaa kaunis helmenhohtoinen tapetti, joka on välitilan osalta suojattu kirkkaalla lasilla. Täysin kirkas lasi ei vääristä tapetin sävyä vihreään. Makuuhuoneen seinään luo tyylikkyyttä Tikkurilan Taika maali.



Lisää kuvia voi ihastella Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivasen nettisivuilla: http://sisustussuunnittelupiiatoivanen.fi/galleria4.html!