torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannustaikaa.


Juhannustaika Fabric - Marimekko

Rentouttavaa ja viihtyisää keskikesän juhlaa Marimekon tunnelmin!


torstai 7. kesäkuuta 2012

Nyt se on kaupoissa! :D

Kuva Mikko Ala-Peijari/Kauniit Kodit

Vihdoinkin uuni tuore Kauniit Kodit (6/2012) -lehti löytyy kauppojen hyllyiltä. Kannessa koreilee Pinkkiä puuteria kerrostalossa, joka on Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivasen suunnittelema! :)

Koti koki täyden muodonmuutoksen. Seiniä siirrettiin ja poistettiin, pintoja purettiin ja vaihdettiin, myös kiintokalusteet on kauttaaltaan uusittuja. Kalusteet, valaisimet ja tekstiilitkin on pääosin uusia hankintoja. Tämä oli asukkaan toive. Kuitenkin muutamat entiset, uudistettuilmeiset, kalusteet löysivät asunnosta paikan ja ne tuokin sopivasti kotoisuutta ja vastakohtaa muuten niin linjakkaaseen kotiin.

Kuva Mikko Ala-Peijari/Kauniit Kodit

Sisustusprojekti oli todella mielenkiintoinen ja ihana, koska asukas oli valmis suurempiinkin uudituksiin toimivamman arjen puolesta. Tarkoituksena oli tuottaa lopputulos, joka on juuri asukkaan elämistä ja tapoja tukeva. Romukoppaan heitettiin kaikki ajatukset "näin kuuluu olla". Miksi sinkkunaisen makuuhuoneen tulisi olla suljettujen ovien takana, kun vaihtoehtona on saada tilojen kulkureitteihin helppoutta ja sujuvuutta sekä lisää luonnonvaloa ennen hämäriin kohtiin!

Kuva Mikko Ala-Peijari/Kauniit Kodit

Suuri kiitos vielä Terhille - onnea uuteen kotiin ja mukavia lukuhetkiä kaikille!