keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Näin voit tuhlata Design Boulevardin lahjakorttisi - vinkki 4

Pikkuhiljaa lahjakortti-arvonta lähenee ja on viimeisen ostosvinkin aika. Arvonta suoritetaan siis ensi tiistaina ja ilmoitan voittajat Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivasen facebook-sivuilla.

Mutta siis se shoppailuvinkkini on Baggu! Baggu perustuu ikonisen muovisen ostoskassin muotoon, mutta tekee saman työn vahingoittamatta ympäristöä. Kun Baggua käyttää yhden vuoden ajan, se korvaa noin 300-700 kertakäyttökassia! Bagguun mahtuu 2-3 ostoskassillisen verran tavaraa.

Baggu on kevyt ja sen voi taitella 13*13 cm kokoiseen pussiin. Eli se voi matkustaa vaikka jatkuvasti käsilaukussa tai povarissa mukana :). Baggua löytyy kolmea kokoa: Baby Baggu 8 €, Perus Baggu 9 € ja Big Baggu 15 €.

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Näin voit tuhlata Design Boulevardin lahjakorttisi - vinkki 3

Kattausuutuudet piristävät aina! Uuden ,Ferm Livingin, Harlequin-sarjan osat toimivat hienosti yhdessä tai erikseen. Kulho toimii esimerkiksi mainiosti Tapas-hetkeen herkullisten oliivien astiaksi. Kivan suoralinjaista ja graafista!

Kulho H 13 cm, 20 €
Kuppi pieni, 16 €
Kuppi iso 19 €

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Näin voit tuhlata Design Boulevardin lahjakorttisi - vinkki 2

Uutta ilmettä ja arjen käytännöllisyyttä keittiöön tarjoaa Lucidi Peveren suunnittelema veistosmainen Whisk-vispilä. Vispilän muotokieleen on löytynyt innoitus Sypressi-puusta. Varsi on bambua. Vispilää saa neljässä kauniissa värissä. Tätä vispilää en raskisi laittaa laatikkoon piiloon. :) (21 €)


perjantai 7. lokakuuta 2011

Menovinkki: RANE - Omakotirakentajien energiatehokkuusilta.




Energiatehokkuudesta kiinnostuneet omakotirakentajat huomio!

Ensi keskiviikkona 12.10. klo 17:00-20:10 on tarjolla asiantuntevaa tietoa ja neuvoja pienrakentajille energiatehokkaan ja taloudellisesti järkevän rakennusprojektin suunnittelusta ja toteutuksesta http://www.neuvoo.fi/Etusivu/tabid/3256/ctl/Details/Mid/7012/ItemID/7/Default.aspx?SkinSrc=[L]Skins/rane/index! Tilaisuuden järjestää Tampereen Kaupungin RANE -Rakentamisen ja asumisen energianeuvonta sekä Rakennusvalvonta.

Näin voit tuhlata Design Boulevardin lahjakorttisi - vinkki 1

Perjantaita kaikille! Ihan mahtavaa, kun sadepilvet on vihdoin väistyneet ja aurinko paistelee perjantain kunniaksi. Kyllä tässä kelpaa katseet suunnata viikonloppuun. :)

Facebook-kamppis on edelleen täydessä käynnissä. Eli käy tykkäämässä Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivasesta Facebookissa ja voit voittaa Design Boulevardin http://www.designboulevard.fi/tuotteet.html lahjakortin. Ja voin kertoa, että myymälästä löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Mikäli onni potkii, niin lahjakortin voi tuhlata esimerkiksi näihin Hollantilaisen Jorine Oosterhoffin söpöisiin eläinseinäkoukkuihin (12 €/kpl)!


Lisää ostosvinkkejä ensi viikolla!