keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Räyhäkkä toimiston talja.


Toimiston sisustelu edistyy pikku-hiljaa. Eilen saapui lattialle muun muassa näin räyhäkän sävyinen talja. ;) Vaaleaa lattiaa vasten se näyttää vähän suurelta maalitahralta. Taljan orgaaninen muotokieli tulee tällaisessa tasasävyisemmässä versiossa korostetusti esille.

torstai 23. tammikuuta 2014

Myhäilevät muodot.


Satuin eilen istahtamaan tv:n ääreen, kun Yle Teemalta tuli: Eero Aarnio: Myhäilevät muodot -dokumentti. Tämä pallotuolilla läpimurtonsa tehnyt muotoilija tuntuu olevan yhtä sympaattinen, kuin hänen muotoilemansa tuotteet! Jos ohjelma sattui menemään ohi, niin suosittelen muotoilun ja designin ystäviä suuntaamaan Yle Areenalle Eero Aarnio: Myhäilevät muodot. Minä ainakin istuin liimattuna tv:n ääressä koko dokumentin ajan - sai kurkistaa mielenkiintoisen muotoilijan ajatusmaailmaan ja tuotteiden syntytarinoihin!

tiistai 21. tammikuuta 2014

Kultahippusia.


Käppäillessäni aamulla töihin satoi suuria lumihiutaleita hiljalleen. Tämän päivän inspiraatio syntyi siitä, kun lumihiutaleet osuivat katulampun valokeilaan ja näytti aivan siltä, kuin olisi satanut kultahippusia! Bling-blingiä päivään! ;)

torstai 16. tammikuuta 2014

Uudella toimistolla.




Moikat täältä uudelta toimistolta! Täällä sitä on pojotettu tällä viikolla ahkeraan. :) Mahtavuutta! Kovasti on visioitu toimiston sisustusta ja ergonomiaa kaiken muun hommailun ohessa. Tavoitteena on saada kohtuu nopsalla aikataululla tilat avajaiskuntoon!

Jatkoa taas seuraa! ;) Sillä välin kannattaa osallistua Coticon vaihtuviin arvontoihin facebookissa. Tällä hetkellä jaossa Iittalan Sarjaton -mukejahttps://www.facebook.com/coticoremontti?sk=app_143103275748075&brandloc=DISABLE&app_data=dlt-1.

maanantai 6. tammikuuta 2014

Uudet tuulet osa 1 - Cotico.

Virkistävä joululoma on takana ja katse on suunnattu jälleen tulevaan vuoteen! Ennen joululomille jäämistä mainitsin, että tämä vuosi tuo mukanaan uusia juttuja. Nyt saan esitellä vuoden ensimmäinen toteutuneen uudistuksen. Kuulun ilokseni nyt vuoden alusta lähtien Cotico Teamiin!

Cotico remontoi ja rakentaa hyvän fiiliksen koteja! Allekirjoitan Coticon nettisivuilla kerrotun: "Cotico konsepti syntyy yhteistyöstä ja rohkeudesta antaa osaaminen kaikkien hyödynnettäväksi. Cotico kokoaa ympärilleen reippaita ja rohkeita ammattiylpeyden omaavia kodin uudistuksen tekijöitä, jotka ymmärtävät kotisi arvon." Kannan tiimissä nimeä Cotico Designer ja vastaan osaltani suunnittelusta. Uskon, että osaavien kollegoiden keskellä minäkin pystyn parhaimpaani! Tuskin maltan odottaa, että päästään tiimin kanssa vauhtiin!

Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivasen toimisto sijaitsee jatkossa Cotico Remontin kanssa samoissa tiloissa: Kalevan puistotie 16, 33500 Tampere. Ihan vielä ei kannata toimiston oveen kolkutella, sillä sisustelu on käynnissä. Muutoinkin suosittelen sopimaan etukäteen ajan, mikäli haluat toimistolla piipahtaa, sillä olemme kohtuullisen liikkuvaa väkeä!

Palvelen jatkossakin sisustussuunnitteluasioissa myös tuttuun tapaan Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivasen asiakkaita, mutta kokonaisvaltaisempaa palvelua toivoessasi voimme hyödyntää Cotico Teamin ammattitaitoa! 

Tästä pääset kurkkaamaan Coticon -nettisivuille: http://cotico.fi/. Sivustoa vielä kehitetään ja infoa lisätään, joten kannattaa käydä katselemassa myös myöhemmin uudemman kerran! ;)

Uutuuden intoa puhkuen siis jatketaan vuotta eteenpäin! Pidän teidät kuulumisten ajantasalla, sillä kaikkea mielenkiintoista on suunnitteilla. ;)

Ihanaa Uutta Vuotta 2014 kaikille!