tiistai 10. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet mietelauseet!

Uusi vuosi 2012 on pyörähtänyt käyntiin ja ollaan taas iloisesti matkalla kohti kevättä! Ehkä on vielä hieman aikaista tuuletella kesän puolesta, mutta kyllä se päivä tästä kuitenkin alkaa pidetä. Tästä energisoituneena pohdiskelin, että josko päättäisin itselleni jonkin mietelauseen vuoden 2012 teemaksi. Se toimisi positiivisena suunnan näyttäjänä läpi vuoden.

Ajauduin Therese Sennerholtin nettisivuille, josta löytyy osuvia tekstejä kortteina ja julisteina! Kehystettynä mietelause muistuttaa joka päivä läsnäolollaan. Tosi ihania kaikessa yksinkertaisuudessaan! Hmm, minkähän kehystäisin.. :)



http://www.theresesennerholt.se/

Julisteita ja postikortteja voi hankkia Therese Sennerholtin nettisivuilta ja  Sisustuksen Koodi  http://sisustuksenkoodi.blogspot.com/2011/09/theresen-juttuja.html näyttää myös jälleenmyyvän ja toimittavan tuotteita ympäri Suomen.

1 kommentti:

Piia kirjoitti...

Hauskat tekstit toimisivat myös värikkäinä versioina musta-valkoisten julisteiden ohella. Mikäli jollain on hyvä vinkki, mistä hauskoja värillisiä tekstijulisteita saisi, niin vinkatkaa ihmeessä!