perjantai 17. joulukuuta 2010

Joululahjavalvojaiset.

Joulu tekee tuloaan ja tällaisena jouluihmisenä alan olla jo melko täpinöissäni! :) Tunnelma on sisustamisessa tärkeää ja jouluna tunnelman merkitys korostuu, kun koti muunnetaan jouluasuun.

Joululahjojen ulkoasun suunnittelu sekä itse paketointi on hauskaa puuhaa, johon on kiva paneutua ajan kanssa. Lahjat on pieniä koristeita. Ja varsinkin sellaisissa kodeissa, joissa tonttu jättää lahjat kuusen alle, lahjat on osana sisustusta ja tuovat iloa silmälle pidemmän aikaa. Tänäkin vuonna on tarjolla monenmoista materiaalia paketoijille. Jos tykkää perinteisemmästä tyylistä, on saatavilla voimapaperia erilaisilla printeillä ja ilman. Koristeellisemman tyylin ystäville löytyy metallinhohtoisia, niin hopean kuin kultaisen sävyisiä, ja kiiltäväpintaisia tapetteja. Ja voihan lahjat paketoida vaikka sanomalehteen tai kauniiseen jouluaiheiseen käsipyyhkeeseen. Lahjanarun virkaa voi toimittaa erilaiset nauhat tai vaikka helmet. Vain luovuus on rajana. Paketeissa ja kodin joulusomistuksessa voi noudattaa yhtenäistä teemaa.

Mutta tärkeintähän ei ole lahjan täydellinen ulkonäkö, vaan lahjansaajalle tuotettu ilo! Eniten tunnetta on niissä lahjoissa, jotka lahjan antaja on paketoinut omin käsin. Riippumatta siitä, onko teipit siloiteltu paketin kylkeen vai löytyykö niistä persoonallista ryppyä :). Persoonallisia paketti-ideoita voi käydä kurkkimassa täältä: http://plaza.fi/ellit/juhlat/joulu/jouluvalmistelut/tuunaa-lahjapaketit?utm_medium=email&utm_campaign=Ellit+viikko+502010&utm_content=Ellit+viikko+502010+CID_ca86335f34635b4a9c8f34b1920be9b7&utm_source=Ellien

Paketoinnin iloa!

Ei kommentteja: