tiistai 15. helmikuuta 2011

Mitä siellä Astoissa näkyikään..

Pyörähdin sunnuntaina Tampereen Asta-messuilla ja aika paljon oli rakentamisen teknisemmän ja jykevämmän puolen näytteilleasettajia. Joukkoon kuitenkin mahtui jotain sisustusjuttujakin. Tässä pieni katselmus:


1. Gorenjen sisustuksellisia kodinkoneita


2. Mielen tyylikkäät ja laadukaat kodinkoneet.
Mielen koneille luvataan 20 vuoden käyttöikää. Lisäksi koneiden muotoilussa huomioidaan uusien ja vanhojen koneiden yhdistäminen. Koneiden ulkoasu pyritään pitämään vuodesta toiseen mahdollisimman samanlaisena, jotta entisten Miele-koneiden rinnalle voidaan sujuvasti sijoittaa uusia koneita. Ilman, että vanhat koneet näyttävät vanhalta ja erisarjalaisilta. Lisäksi iso plussa siitä, että koneiden otsalevyt pyritään tekemään saman korkuisiksi. Jos esim. sijoitetaan integroituja koneita vierekkäisiin komeroihin ja ne halutaan samaan linjaan, niin se onnistuu. Näin linjat pysyy suorina ja ulkonäkö viimeisteltynä!


3. Saumaton ja rouhean tyylikäs sisustusbetoniallastaso
Sisustusbetonissa on minun mielestä modernia tyylikkyyttä. Altaita voidaan valmistaa eri sävyissä (vaikka vaaleanpunaisena :)) ja ne on saumattomia. Allastason vakiopaksuus on 3 cm. 


4. Idon "mariannekarkki-henkinen" wc-istuin
Idon seinäwc-istuin valkoimiin kuuluu kirkkaan punainen wc-istuimen kansi sekä huuhtelupainike. Molemmat voi valita punaisensävyisiksi tai sitten vain toisen. Ne myydään erillisinä osina. Ja tokihan samanmoisen setin saa koottua myös tämän hetken trendivärinä: mustana!! 


5. Liuskemestareiden verhoilukiviuutuudet ulko- ja sisäkäyttöön
Liuskemestareiden valikoimia täydentämään oli ilmestynyt 2 uutta liuskekivimallia. Valkoisempi kivi on Sodankylästä ja ruskea synnyinpakkakuntani naapurista Puolangalta! :) Näin Puolankalaista kiveä kuvaillaan Liuskemestareiden nettisivuilla: "Paljakan kiilleliuske on näyttävä, värikylläinen pronssin sävyinen liuskekivi, jossa on havaittavissa myös kullanhohtoinen vivahde. Liuske on tiheäkerroksinen ja hienorakeinen, mikä edistää hyvin kiven lohkeavuutta. Kiven mineraalit ovat lujasti kiinnittyneitä toisiinsa, minkä takia kivi on lisäksi hyvin sään- ja kulutuksenkestävä. Paljakan liuske on erinomainen valinta tulisijojen verhousmateriaaliksi sekä luonnon lohkopintaisena että sahattuna laattana. Kivi on näyttävä ratkaisu myös seinä- ja lattialaatoitukseen sekä sahattuna, lohkopintaisena laattana tai muurauskivenä."



6. Ekologisesti pöydät puhtaaksi herkullisen sävyisillä räteillä
Messuilta tarttui kotiin viemisiksi Ric-tiskirätti. Se on 100%:sta puuvillaa ja valmistettu Tanskassa. Rätti voidaan pestä 95 asteessa ja käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Tarjolla oli ihania sävyjä, joten meinasi valinnanvaikeus iskeä! :) Rätti on nyt testikäytössä ja katsotaan olisiko tämä se vaihtoehto, joka pysyisi pitkään raikkaana ja hajuttomana!



Ei kommentteja: