maanantai 22. lokakuuta 2012

POP PHONE


Vieläkö muistuu mieleen miltä tuntui puhua pöytäpuhelimen luuriin? Minä olin jo ehtinyt unohtaa kuinka ergonominen luuri onkaan kännyköihin verrattuna! Kunnes..Habitare-messuilla huomasin kuljeskelevan pitkin poikin tyyppejä, joilla roikkui kaulassaan värikkäitä luureja johtoineen. Kun jäimme ystävättäreni kanssa jututtamaan Native Unionin -osastolle kyseisiä tyyppejä selvisi, että kyseessä on uuden uutukainen hittituote Suomessa - Pop Phone!

Pop Phonen hyöty on ergonomisuutensa lisäksi toki hauskuudessa, mutta luurin voi yhdistää niin puhelimeensa kuin tietokoneeseensakin. Luuria voi käyttää esimerkiksi Skype-puheluihin ja jos luuria käyttää kännykässä, niin puhelun aikana puhelimen muut toiminnot ovat käytettävissä kätevästi. Pop Phone on pinnaltaan pehmeä ja kumimainen, joten se pysyy helposti kädessä. Myös kiiltäväpintaisia malleja oli muutamanlaista tarjolla. Luurin uskoisin olevan kätevä myös toimistokäytössä, jolloin luuri on helppo puristaa olkapään ja korvan väliin hetkellisesti, kun puhelun aikana tarvitaan kahta kättä. Minun kännykkäni ainakin alkaa kaikua tai kuuluvuus heikkenee muuten vain, jos meinaan näin tehdä. Luurin kerrotaan myös vähentävän 99% säteilystä normaaliin matkapuhelimeen verrattuna!

Luureja on monenlaisissa namusävyissä ja käyttäjältä vaaditaan vähän pilkettä silmäkulmaan! ;) Kiva, että tällaisia teknisiä vempaimiakin valmistetaan myös sisustusnäkökulmaa silmällä pitäen. Silmääni ei todellakaan häiritsisi työpöydän kulmalta löytyvä sisustussävyihin sopiva kaunismuotoinen Pop Phone! Nyt syksyn aikana luurin pitäisi tulla myyntiin ainakin Stockmannille.


1 kommentti:

Piia kirjoitti...

Pop Phonea näyttää olevan myynnissä Vepsäläisen nettikaupassa! 39 euron hintaan.