maanantai 6. tammikuuta 2014

Uudet tuulet osa 1 - Cotico.

Virkistävä joululoma on takana ja katse on suunnattu jälleen tulevaan vuoteen! Ennen joululomille jäämistä mainitsin, että tämä vuosi tuo mukanaan uusia juttuja. Nyt saan esitellä vuoden ensimmäinen toteutuneen uudistuksen. Kuulun ilokseni nyt vuoden alusta lähtien Cotico Teamiin!

Cotico remontoi ja rakentaa hyvän fiiliksen koteja! Allekirjoitan Coticon nettisivuilla kerrotun: "Cotico konsepti syntyy yhteistyöstä ja rohkeudesta antaa osaaminen kaikkien hyödynnettäväksi. Cotico kokoaa ympärilleen reippaita ja rohkeita ammattiylpeyden omaavia kodin uudistuksen tekijöitä, jotka ymmärtävät kotisi arvon." Kannan tiimissä nimeä Cotico Designer ja vastaan osaltani suunnittelusta. Uskon, että osaavien kollegoiden keskellä minäkin pystyn parhaimpaani! Tuskin maltan odottaa, että päästään tiimin kanssa vauhtiin!

Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivasen toimisto sijaitsee jatkossa Cotico Remontin kanssa samoissa tiloissa: Kalevan puistotie 16, 33500 Tampere. Ihan vielä ei kannata toimiston oveen kolkutella, sillä sisustelu on käynnissä. Muutoinkin suosittelen sopimaan etukäteen ajan, mikäli haluat toimistolla piipahtaa, sillä olemme kohtuullisen liikkuvaa väkeä!

Palvelen jatkossakin sisustussuunnitteluasioissa myös tuttuun tapaan Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivasen asiakkaita, mutta kokonaisvaltaisempaa palvelua toivoessasi voimme hyödyntää Cotico Teamin ammattitaitoa! 

Tästä pääset kurkkaamaan Coticon -nettisivuille: http://cotico.fi/. Sivustoa vielä kehitetään ja infoa lisätään, joten kannattaa käydä katselemassa myös myöhemmin uudemman kerran! ;)

Uutuuden intoa puhkuen siis jatketaan vuotta eteenpäin! Pidän teidät kuulumisten ajantasalla, sillä kaikkea mielenkiintoista on suunnitteilla. ;)

Ihanaa Uutta Vuotta 2014 kaikille!Ei kommentteja: